Trädgårdstider, rådgivning & nya poddmedlemmar

Det har varit bråda tider de senaste veckorna, både med jobb, podd och trädgårdsrådgivning. Igår var det bland annat poddmöte med de nya poddmedlemmarna. Trädgårdsarkitekterna (podden) har nämligen fått två nya medlemmar, Victoria och Lovisa som är miljövetare och trädgårdsingenjör, vilket känns riktigt kul! Nu har podden funnits i mer än ett halvår och det är rätt tid att ta in fler i den, det roligaste är ju när man kan vara några stycken och bolla idéer och tänka nytt.

Jag är övertygad om att arbeta i trädgårdsvärlden betyder att man ofta får ha ganska många strängar på sin lyra. Trädgårdssäsongen är kort men intensiv, vilket betyder att en stor del av året går till att göra något annat. Därför blir det en salig blandning små projekt vid sidan av annat jobb, sånt som inte är säsongsbundet på samma sätt.

Men nu väntar man mest på att våren och värmen ska ta fart på allvar, är så trött på det här svenska kalla vädret. Och ändå ska jag inte klaga som bor i Skåne. 😎 Lägger till en liten bild från England från en av favoritträdgårdarna, Snowshill i Cotswolds, den här våren får en nämligen att längta hemskt mycket efter den tidiga engelska trädgårdssäsongen.

Therese

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *