Nytt avsnitt från Trädgårdsarkitekterna

Idag är det fredag och som vanligt är det ett nytt avsnitt ute från Trädgårdsarkitekterna! Den här veckan i avsnitt 5 handlar det om trädgårdsingenjören 🙂

Trädgårdsbranschen går framåt i Sverige. Vi köper inte bara mer växter än tidigare till våra trädgårdar utan behovet av kunnigt trädgårdsfolk är större än någonsin både inom planering och rådgivning av trädgård. Det byggs dessutom mer idag än vad det gjort på länge i Sverige vilket också ger ett ökat behov av anläggning av villaträdgårdar och innergårdar. Så som sagt det finns en marknad för trädgårdsingenjören ett tag framåt.

Jag tycker att det är väldigt viktigt när man söker utbildning att man både går efter vad man är intresserad av men också att det finns jobb inom det intresseområdet och inte alltför tuff konkurrens om jobben. Idag finns det så otroligt mycket utbildningar att välja mellan, men frågan är om de alla verkligen leder till jobb? Det är inflation i utbildningar, men jobben är det inte lika gott om. Men så är det i Sverige. I den här podden berättar vi iallafall lite smått och gott om utbildningen, allt från vad man kan jobba med till hur det var att gå ute i Alnarp. Välkommen att lyssna!

Spotify

Acast

 

Therese

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *